10 jaar Golf Echt-Susteren

10jaarges

Beste leden van de golfbaan en leden van de Golfschool,

In oktober vieren de golfbaan en de golfclub hun 10-jarig bestaan. Dit willen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom houden wij een feestweekend op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober.

Het weekend komt er zo uit te zien:

Vrijdag 28 oktober 2016:
Deze avond vieren we ons 10-jarig jubileum in ons clubhuis. Het wordt een spetterend feest alleen voor leden met zijn/haar partner van de golfbaan en golfschool. We beginnen om 19:30 uur en zullen tot ca. 01:00 uur doorfeesten. Er is een speciaal optreden van de Janse Bagge Bend in een exclusieve theateropstelling. De burgemeester zal ook een woordje komen doen. Het belooft een heel gezellige avond te worden!

Zaterdag 29 oktober 2016:
Onze leden van de golfbaan en golfschool met hun partner kunnen deelnemer aan een bijzondere gezelligheidswedstrijd met het thema “Ancient Golf”. Wat houdt dat in? Iedere speler wordt verzocht om in zo origineel mogelijke ouderwetse golfkleding te komen. We hebben een leuke prijs voor de meest origineel geklede speler of speelster. De wedstrijd wordt gespeeld met oude houten golfstokken net als vroeger ten tijde van “old” Tom Morris. Ook als u niet wilt deelnemen aan de wedstrijd bent u natuurlijk van harte welkom. De middag begint om 12:00 uur en duurt tot ca. 20:00 uur. Een live jazzband zal ons met passelijke muziek vergezellen. Hieronder vindt u een aantal kleding voorbeelden om alvast ideeën op te doen.

Zondag 30 oktober 2016:
Dit wordt een Open Dag voor iedereen uit de omgeving. Een groot familiefeest. Op de drivingrange wordt een braderie gehouden met tientallen kraampjes en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud, waaronder een funfactory voor de kinderen, diverse golfdemonstraties, footgolfclinics, golfclinics en een DJ met gezellige muziek.

Uiteraard zullen wij u nog nader informeren over dit feestweekend. Houdt u in ieder geval dit weekend alvast vrij in uw agenda!

Met vriendelijke groet,

de feestcommissie