3e wedstrijd Heren 1 GES NGF-competitie 2016

Na de enerverende wedstrijd van afgelopen zondag op Wittem, waar de heren van Crossmoor door ons werden verslagen (mede met dank aan de kostbare punten uit gehalvede wedstrijden van John en Stuart, waarvoor dank ;-), stond vandaag Maastricht op het menu…..uh, de kalender.  Met goede weersverwachtingen en het vertrouwen om te winnen trokken we naar de prachtige Herkenbosche baan in het Meinweggebied.

In de ochtendsessie werden alledrie de greensome wedstrijden met overtuigende cijfers gewonnen. Een voorsprong van 6-0 haalt de druk weg in de middagsessie voor de dagoverwinning. Minimaal 2 gewonnen singles zijn dan al voldoende. Daar werd echter geen genoegen mee genomen, want met nog overtuigender cijfers werden 5 van de 6 singles door GES gewonnen. Eindstand: 16-2. Een heerlijke golfdag op een prachtige baan in lekker weer en met het gewenste eindresultaat, wat wil je nog meer?

Met dit resultaat doen we nog volop mee voor winst in de poule en daarmee promotie naar een hogere klasse. Die beslissing zal volgende week zondag uitgevochten worden op Crossmoor tegen de heren van Herkenbosch. Ondanks de uitermate sportieve en gemoedelijk sfeer, zullen de messen aankomende week in beide kampen flink geslepen worden…….

Heren 1 GES”