3e Wedstrijddag dames GES 1 – De Efteling 2

Wederom gestart met een gezellige rit met z’n allen. Benieuwd wat deze dag weer zou brengen aan weer en eventueel wedstrijdpunten.

Het was wat miezerig toen we aankwamen bij het zeer gezellig clubhuis van de Dommel, maar tegen de tijd dat we in de strijd aan moesten gaan, was het in elk geval droog. De ochtendpartijen gingen gelijk op. 1x winst (Riet en Lilian), 1x gelijk (Marianne en Jolanda S.) en 1x verlies helaas (Wilma en Jolanda K). Stand na de Greensomes 3-3.

We gingen vol goede moed de singles in. Hier hebben we er nog 4 puntjes bij gesprokkeld (Riet en Jolanda S) en de overige dames hebben wederom tot bijna op de laatste holes gestreden. Einduitslag van de dag 11-7 voor de Efteling. Het had ook anders uit kunnen vallen.

Na een gezellig borrel, fijne douche en een aantrekkelijke diner, zijn we weer huiswaarts gekeerd. Nog helemaal in de euforie van de verdiende punten, die wij als TEAM bij elkaar hebben gespeeld.

De Dommel heeft vast gedacht dat de discobus vertrok, zoveel leven hebben we gemaakt.  Op de terugreis hebben we nog even gedebatteerd over het diner bij ons op 11 mei als de overige teams bij ons te gast zijn. Het voorstel met asperges is uiteraard met algemene stemmen aan genomen, echter als de tijd van het jaar anders zou zijn geweest hadden we ook wel de optie “ree uit de grill” kunnen nemen, deze optie heeft de nodige hilariteit opgeleverd, welke eenieder van ons best een keer wil uitleggen.

Volgende week nog één partij te gaan, tegen de Dommel. Wij houden u wederom op de hoogte.

Namens de dames van GES 1

Jolanda Schot