Baan tijdelijk alleen geopend voor leden.

Goed nieuws voor de golfsport! Vanaf 11 mei mag iedereen weer golfen, zij het onder strenge voorwaarden. Deze zijn vandaag vastgesteld in een protocol en dit protocol hebben wij in een volgend bericht hier op de website geplaatst. Dit protocol hebben wij ter goedkeuring naar de gemeente gestuurd. De gemeente neemt weer plaats in de Veiligheidsregio en na akkoord van de Veiligheidsregio en de gemeente mag Golfbaan Echt-Susteren de deuren weer openen!

Hopelijk kunnen jullie vanaf dinsdag 12 mei weer golfen, maar we moeten dus wachten op toestemming van de Veiligheidsregio voor het publiceren van de nieuwe Noodverordening en op onze gemeente. Naar verwachting word de Noodverordening dit weekend gepubliceerd. We gaan er vanuit dat we volgende week zeker weer open zijn, maar de preciese dag kunnen we daarom helaas nog niet geven (we hopen dinsdag 12 mei).

Let op! Een starttijd reserveren wordt tijdelijk verplicht! Hiervoor hebben we een nieuwe Tee Time module aangeschaft bij E-golf4U en we zijn druk bezig om deze, samen met E-golf4U, in werking te krijgen.
Vooralsnog is onze baan alleen geopend voor eigen leden. Er wordt van dag op dag bekeken wanneer het mogelijk is om gastspelers toe te laten.

Ook de golflessen mogen weer beginnen, zodra er groen licht is. Groepslessen zijn toegestaan tot max.10  personen, met inachtneming van de 1,5 meter regel. Golfbaan Echt-Susteren zal een groepsgrootte van max. 6 personen hanteren. Ook voor het starten van de groepslessen zijn we afhankelijk van de publicatie van de Noodverordening. Nadere informatie hierover zal nog volgen.

Het clubhuis en het terras mag helaas pas op 1 juni geopend worden, wat we ook zeker zullen doen. In de periode tot 1 juni, zullen we daarom de zijdeur van het clubhuis openen, zodat iedereen gebruik kan maken van de toiletten en er een gelegenheid is om de handen te wassen en ontsmetten. De lockerruimte is ook geopend.

Kortom, alvast goed nieuws, maar helaas nog geen volledige informatie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.