Benefietavond 9 december a.s.

concert-piano

GEHANDICAPTENGOLF OP WEG NAAR PARALYMPICS 2024.

AFTRAP GOLFBAAN ECHT-SUSTEREN.

Voor het eerst in 2024 zullen gehandicapte golfers op Olympisch niveau kunnen meedoen aan de Spelen aller tijden.

De Golfbaan Echt-Susteren wil daarin een prominente rol gaan spelen, als eerste in Nederland, centraal in Limburg.

Doel is om zoveel mogelijk de voorwaarden te scheppen in en rondom de baan én om de spelers/talenten van het G-Golf op dit hoge niveau mogelijkheden te bieden. En natuurlijk….. de ultieme droom is om uiteindelijk op de Paralympics “onze” kampioen met een gouden plak op het podium te zien.

Stichting Limburg Sport Samen en Businessclub Golfbaan Echt-Susteren gaan dit doel de komende jaren ondersteunen en vorm geven. Samen met vele anderen.

De aftrap is op 9 december a.s. in het clubhuis van Golfbaan Echt-Susteren.

Een avond met muziek en dans, beginnend klassiek, eindigend op de dansvloer.

Rangel Silaev is nog maar een jonge pianist en ook componist. Hij is slechts 16 jaar. Zijn prijzenkast puilt al uit. Deze virtuoos begint de avond om 20.30. Ook voor wie niet van klassieke muziek houdt, dit is indrukwekkend.
Daarnaast komen er een tiental muzikanten die al “jammend” met elkaar zorgen voor verrassende en vooral niet saaie muziek.

Deze avond zullen er een aantal sprekers (slechts kort) aan het woord komen. Daaronder de beste gehandicaptengolfster van Nederland, mevrouw Tineke Loogman. Mevrouw Loogman zal haar visie geven over de olympische weg en wat daar allemaal voor gedaan moet worden. Tevens zal er een korte demonstratie gegeven worden door een paragolfer.

Om 20:00 uur is de ontvangst met een welkomstdrankje. Consumpties zijn voor eigen rekening. De entree bedraagt € 20,00 p.p.

Het ook mogelijk om een VIP-tafel of een Business-tafel te reserveren. Per tafel is plek voor 6 personen. Gelieve bij interesse contact met ons op te nemen.

Vooruitlopend op deze avond zal op die vrijdagmiddag een flight van gehandicaptengolfers rond 14:00 uur de baan ingaan. U bent van harte welkom op onze golfbaan om op deze manier kennis te nemen van het G-Golf.

U kunt u aanmelden voor deze avond via e-mail: info@golfbaanecht-susteren.nl. Iedereen is welkom, ook niet-businessleden.

logo-muld_logo_golfbaan  logo-golfbaan-goed_cmykkeydoek-logo-voor-boven-de-mail2343435