Culinaire wijn-spijs avond

Beste bezoekers van Golfbaan Echt-Susteren,

Onze freelance kok Floris organiseert op zaterdag 24 november a.s. een culinaire wijn- en spitsavond in ons clubhuis. Hieronder vindt u zijn uitnodiging. U bent allen van harte welkom.

Reis met ons mee naar Italië. Op zaterdag 24 november aanstaande, organiseren Floriskookt en Vinovolta een culinaire wijn-spijs avond. De lokatie voor dit evenement is het restaurant van Golfbaan Echt-Susteren, Hommelweg 3.
Vanaf 18:30 uur is de ontvangst met een bruisend aperitief en Italiaanse antipasti. Vanaf 19:15 uur serveren we een 4-gangen diner inclusief bijpassende wijnen. Na het dessert is er uiteraard nog de mogelijkheid voor een koffie of een degustief voor de liefhebber..

We reizen van noord-naar zuid Italië, van Piemonte tot Lazio en van Basilicata tot Puglia en Sardinië. De wijnen zijn in samenspraak met Vinovolta gekozen, zodat de balans tussen eten en wijn optimaal is.
Natuurlijk krijgt u uitleg over zowel de wijn als de gerechten zonder dat het snobistisch wordt. Doel is een gezellige avond met een culinaire totaalbeleving.

De kosten voor deze geheel verzorgde avond bedragen € 62,50 voor het diner, begeleidende wijnen, waters en een uitleg over de geschonken wijnen. Andere dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar. Aanmelding kan middels een mail naar info@floriskookt.nl. Vermeld je naam en het aantal personen. Na aanmelding ontvangt u een mail met verdere details. Betaling vindt plaats vooraf middels overboeking. Aanmelden voor 20 november.

Wij hopen u 24 november te mogen begroeten. Het aantal deelnemers is beperkt.

Met vriendelijke groet,

Floris Roijen.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.