Dag 3 Dames NGF, de thuiswedstrijd

YYYYEEEEAAAAHHHHH………. De eerste echte punten zijn binnen. We hebben onze partij met 12-6 gewonnen van de Kurenpolder. Zo, dat moest ik eerst even kwijt. Dag 3 was op onze eigen baan en deze keer speelde wij voor “het echie”.

’s Morgens was iedereen op tijd aanwezig, zodat we allemaal konden genieten van echte Limburgse vlaai. Voor ons heel gewoon, maar voor onze medespelers uit het Brabantse niet.

Ook onze hulptroepen Anita en Helma waren aanwezig. Aangezien we deze keer zelf ook moesten spelen. Anita en Helma namen de start ’s morgens en ’s middags voor hun rekening en namen de gemaakte scores in ontvangst. Een enkele keer moesten ze nog dames van de driving range plukken met de vraag of ze nog mee wilde doen aan de wedstrijd.

We hadden fantastisch weer voor het eerst tijdens de competitie, dat zorgde er mede voor dat het een zeer geslaagde dag is geworden. Deze keer hebben we wel meegegeten. Lau de kok had een fantastisch diner voor ons dames geserveerd. Ook onze fotograaf Joep heeft weer prachtige plaatjes afgeleverd, deze draaiden op het scherm als er weer flights binnenkwamen. Dit werd zeer gewaardeerd.

Nu op naar onze laatste competitiedag. Naar de thuishaven van het team waar we bij ons tegen gespeeld hebben, “De Kurenpolder” Hank. Blijkbaar een baan met nog smallere fairways en nog meer water dan bij ons. Er is dus één devies: de bal recht vooruit en in de baan houden.

Volgende week zullen jullie horen hoe ons dat vergaan is. Geniet nog van de heerlijke zomerse dagen.

Jolanda Schot