Derde wedstrijddag op 2 mei 2014 van de Heren Senioren op "de Scala" onder de golfbanen: De Eindhovensche

Wat een prachtige landschapsbaan in een puike conditie en met een schitterend clubhuis. In de lounge mannen met grijze koppen in maatkostuum en met stropdas. Gezeten in lederen fauteuils met natuurlijk een borrel voor zich op tafel. Oude Philips-glorie met stijl! Maar wat bijzonder om dat mee te mogen maken.

Het team heeft wederom goed gepresteerd: Crossmoor werd verslagen met 21-15 ( lekker puh, mijnheer Frans Verschuren!). Wil, Jo, Martin en Leo wonnen hun wedstrijden, alhoewel sommigen nipt, echter dank zij hun concentratie en vasthoudendheid. Herman als slotspeler droeg ook nog een puntje bij en bracht het totaal op 21. Ons zorgenkind is Jos Mets; hij is zijn swing volledig kwijt en radeloos. Het team leeft met hem mee en doet er alles aan om hem op te peppen. Maar zoals het spreekwoord luidt: Een goede swing vertrekt per driver en komt terug met een flufshot! Jos, geduld en alles kump good!

De beloofde cervelaatworst aan het team van Geijsteren bij een overwinning heeft niet geholpen. Ze verloren kansloos van Golfhorst. De laatste wedstrijddag op de baan van Geijsteren brengt daardoor nog genoeg spanning: Golfhorst speelt tegen Crossmoor en wij hebben ditmaal voor elke speler van Crosmoor voor de overwinning een worst als premie in het vooruitzicht gesteld. Dan maken we nog kans op de eindzege. Wij spelen tegen de Eindhovensche. Om met de woorden van Leo af te sluiten: “Gewoon meppen en dan kom je als winnaar van de baan!”.

J.P. Mastenbroek