Heren 1 tegen Zuid-Limburgse (Wittem)

Op zondag 13 april vormde Eindhoven het toneel van verschillende strijden: PSV-Feyenoord, Oranje Zwart-Bloemendaal en GES tegen de Zuid-Limburgse (Wittem)………. Alleen over de laatste wedstrijd bij de gastclub Tongelreep kunnen we iets zinnigs zeggen 😉 Om een lang verhaal kort te maken: we verloren uiteindelijk met 10-8. Maar wat scheelde het? Verdraaid weinig.

Net als in de eerste wedstrijd werd s’morgens een vliegende start gemaakt in de 4somes. Twee punten voor Wittem en 4 voor ons. Dat betekende minimaal 3 gewonnen singles in de middag om de dagwinst te claimen. Vol goede moed (en kroketten!) werd aan de man tegen man strijd begonnen op de uitdagende parkbaan van Tongelreep (ook 9 holes maar sommige met dubbelgreens en tees). De meeste partijen werden pas op hole 17 of 18 beslist. En na 5 singles stond het 8-8 en kwam het dus op de laatste flight aan. Helaas trok onze moedige captain, die al vanaf hole 15 dormie stond, op hole 18 pas aan het kortste eind.

Eerlijk is eerlijk, we zijn fair and square verslagen door de routiniers van Wittem en dat in een uiterst gemoedelijke, maar competitieve sfeer. Een prachtige golfdag die uiteindelijk spannender bleek, dan de laatste ronde van de Masters……….

Heren 1