NGF Senioren 2 maal negen Matchplay-competitie op vrijdag 9 mei

Om maar te beginnen met het slechte nieuws: Helaas we zijn geen kampioen geworden. Maar het goede nieuws: We zijn wel tweede geworden!

Op de mooie baan in Geijsteren was het vandaag niet gemakkelijk. Sterke windvlagen en regematig hele flinke regenbuien. Maar met de sterke motivatie van ons team was dat niet het grootste probleem. Wij zouden alleen kampioen kunnen worden als koploper Golfhorst van Crosmoor zou verliezen. En dat gebeurde helaas niet. Crosmoor werd (terecht) ongeslagen kampioen. Saillant detail was echter dat wijzelf helaas ook niet hebben gewonnen. Alhoewel, captain Jo Mastenbroek gaf het goede voorbeeld  door zijn 4e wedstrijd in successie te winnen en Lei Baaten als enige al zijn 3 wedstrijden met 6-0 wist te winnen……..het mocht niet baten. We verloren met 19-17.

Al met al betekende dat dat wij toch tweede zijn geworden. Dat we overal een drankje na de wedstrijd kregen en daarna overal een prima diner! En dat Crosmoor de Limburgse worsten niet heeft gekregen omdat ze naar Golfhorst gingen.

Met 4 ontmoetingen leer je de spelers van de andere teams toch een beetje kennen. Je ziet en ervaart andere golfbanen en andere clubhuizen. Fijn en leuk! We zullen volgend jaar weer met plezier deelnemen. Het is niet erg om te verliezen, maar volgend jaar worden we opnieuw kampioen!

Marcel Tanke