Nieuwe corona maatregelen ingang 5 november 2020

Tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november heeft de overheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Dit vooralsnog voor een periode van 2 weken.
Dit zal ingaan per donderdag 5 november 2020!

Horeca:
De horeca in het clubhuis moet helaas nog gesloten blijven tot medio december. Wij zijn afgelopen weekend wel gestart met een proef voor het afhalen van drank en een broodje. Vriendelijk verzoeken wij u om deze drank en/of broodje niet zittend op het terras te nuttigen, dit is namelijk niet toegestaan.

Starttijden en flightgrootte:
Voor wat de nieuwe maatregelen betreft, is de maximale flightgrootte teruggebracht van 4 naar 2 personen.
De starttijdenmodule is daarom aangepast naar starten elke 8 minuten, om zo iedereen meer startmogelijkheden te bieden. Dit is tijdelijk tot de flightgrootte weer naar 4 personen mag.
Wilt u aub uw reeds geboekte starttijd controleren, deze kan iets gewijzigd zijn? Wilt u bovendien een starttijd bijboeken als u met een flight van meer dan 2 personen geboekt had?

Golflessen
Lessen, trainingen, clinics en andere vormen voor 18 jaar en ouder mogen plaatsvinden in groepjes van maximaal 2 personen exclusief de pro. 

Hoe werkt dat? Bijvoorbeeld: een les kan uit meerdere groepjes van 2 bestaan. Voorwaarde is dat er ruimte is tussen de groepjes en de verschillende groepjes niet als één groep worden gezien. Dus als er een les op de driving range is met 6 personen, dan deel je dit bijvoorbeeld als volgt in: 2 matten, 1 mat vrij, volgende 2 matten etc. Een andere voorwaarde is dat de groepjes van 2 niet mengen. Dit om te voorkomen dat een besmet persoon de hele groep infecteert.

Het is wel de bedoeling dat men na afloop van een training of les de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en wensen dat het corona-virus snel onderdrukt zal worden.

Team Golfbaan Echt-Susteren

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.