Nieuwe golfprofessional Thijs Spaargaren

Zoals u misschien al hebt vernomen, zal Erwin van Bergen minder uren bij ons gaan werken per 1 september 2018. Dit is op eigen verzoek van Erwin, Erwin wil meer tijd gaan geven aan de begeleiding van Hayke. Erwin werkte voorheen 8 dagen per twee weken en dit zal teruggaan naar 6 dagen per twee weken.
Als aanvulling op de Golfschool, hebben wij daarom overeenstemming bereikt met Thijs Spaargaren. Thijs zal samen met Erwin de Golfschool gaan leiden onder dezelfde condities zoals u dit al gewend was.
Vanaf as woensdag zal de lesagenda van Igolfinstructor voortaan bestaan uit 2 tabbladen: 1 tabblad met de lessen die Erwin geeft en 1 tabblad met de lessen die Thijs geeft.
Voor beide leraren gelden dezelfde leskaarten. U kunt dus zelf kiezen bij wie u een les met de leskaart boekt. U hoeft geen aparte leskaart voor Erwin danwel Thijs af te nemen.
Ook zijn zowel Erwin als Thijs beschikbaar voor privé lessen. De tarieven van deze privé lessen zullen eind deze week op onze website beschikbaar komen.
Het reserven van privé lessen of het aankopen van een leskaart, kan middels een e-mail naar: info@golfbaanecht-susteren.nl.
Het boeken van groepslessen kan via de digitale lesagenda, die u vindt in de bovenste balk van onze website.

Thijs heeft tevens de beschikking over een trackman. Lessen met gebruik van de trackman, zijn alleen beschikbaar als privé lessen.
Hieronder vindt u een korte introductie van Thijs Spaargaren:

Vanaf 1 september 2018 kom ik het het pro-team van Golfbaan Echt-Susteren versterken. Ik kijk hier bijzonder naar uit! Wekelijks zal ik minimaal 2 dagen aanwezig zijn.

Tot 1 mei 2018 ben ik met veel plezier werkzaam geweest als headprofessional op De Zuid Limburgse Golf en Countryclub.

Op de Zuid Limburgse Golf en Countryclub ben ik 8 jaar Headprofessional geweest. Met mijn innovatieve en gepassioneerde manier van lesgevenen  heb ik vele golfers en golfsters structureel beter kunnen maken afgelopen jaren.

Ik ben zelf ook nog zeer actief geweest op de PGA Holland tour alwaar ik jaarlijks speelde in de top 50 van Nederland. Mijn beste ranking in Nederland ooit is 11e geweest in 2008 .

Beste prestatie zijn 3e in de Polynorm Trofee 2008, en 3e tijdens de Alex Golfdagen 2007, beide toernooien van de PGA Holland tour, zeg maar de eredivisie voor golfprofessionals actief in Nederland.

Meest trots ben ik op mijn kwalificatie voor het KLM Open in 2005 op De Hilversumsche. Deelname aan het grootste toernooi in eigen land heb ik als erg bijzonder ervaren en de opgedane ervaring neem ik voor altijd mee in mijn lesgeven. In de eerste ronde maakte in ook nog een verrassende score van 69.

Ik heb een HBO sportacademie achtergrond in Zwolle, en heb beide opleidingen B en A van de PGA Holland met success afgerond.

Tevens ben ik gespecialiseerd in het putten waar ik met succes Swash level 1 en 2 heb afgerond onder leiding van Phill Kenyon, momenteel o.a.de puttingcoach/specialist van Henrik Stenson en Rory Mcllroy .
Op putgebied werk ik met het analyse-apparat Sam Put Lab. 
Een absolute aanrader voor de golfer die in korte tijd snel beter wil scoren!

Op lesgeefgebied werk ik met Trackman, dit unieke analyse-apparaat meet 26 parameters in uw swing. Tevens zit er ook een camera in de Trackmanz odat u uiteraard ook de beelden van uw swing kunt zien.

Trackman maakt een hoop zaken inzichtelijk en ontkracht een hoop mythes in de golfsport!
Ik daag u bij deze uit een les van 50 minuten te boeken en op zeer korte termijn progressie te maken in uw golfspel!

Sportieve groet,
Thijs Spaargaren

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.