Nieuwjaarborrel 2015

Op zaterdag 10 januari jl. was  de gecombineerde nieuwjaarborrel van de golfbaan en de golfclub. Zoals dat hoort bij de aanvang van het nieuwe jaar waren er ook enkele sprekers.

Een goede traditie is een korte speech van de voorzitter, Reinder Osinga,  waarin  achterwaarts  werd gekeken (hoe is 2014 verlopen) en ook voorwaarts (wat zal 2015 ons  brengen).  Enkele prijzen moesten nog worden uitgereikt:  Jo Heffels, (winnaar van de maandbeker) en Paul Opgenort  (winnaar van de “senioren matchplay met hcp-verrekening”).

Jo Mastenbroek kwam nog een keer terug op de snoeiactie van het afgelopen najaar. Hij kondigde de “hoogleraar in de bestuurkunst van landbouwvoertuigen” (in de persoon van “professor” Lei Baaten)  aan. Lei,( speciaal gekleed in rokkostuum met een hoge zijden hoed) wilde wegens bijzondere verdiensten nog graag een diploma uitreiken. Pim Kwaks, die nog nooit eerder op een tractor had gereden, had zich deze kunst vrij vlug meester gemaakt. Hij kreeg uit de handen van Lei 2 “diploma’s met lof”, nl. “tractorrijden vooruit” en “tractorrijden achteruit”.

Talitha  van den Boom gaf in het kort aan dat er een samenwerkingsverband komt met enkele andere banen. Nadere informatie zal te zijner tijd worden verstrekt via mails en de website. Tevens introduceerde zij Ronald Brunner  Ronald treedt per 1 maart a.s. officieel in dienst van de golfbaan als bedrijfsleider.  In een korte toelichting gaf Ronald aan dat nu nog allerlei informatie aan het “opsnuiven” is , maar dat hij boordevol plannen zit.

Uiteraard ook de aandacht voor de inwendige mens. Cor Faessen en zijn medewerkers hadden dit prima geregeld. Kortom een geslaagde bijeenkomst.