Ontbijtwedstrijd 27 mei 2018

Op zondag 27 mei 2018 werd de jaarlijkse ontbijtwedstrijd gehouden.
Dit jaar waren er 23 deelnemers. Om 10.00 uur werd begonnen met een uitgebreid, heerlijk ontbijt verzorgd door Talitha van de Boom en Bert Havelaar.
Er waren 6 flights, elk bestaande uit 2 teams, die om 11.30 uur zouden beginnen met de wedstrijd. De weersvoorspellingen waren redelijk maar regen en onweer was op komst. Kort voor de afslag deelde Talitha mede, dat deze regen en onweer om 13.00 uur volgens buienradar Susteren bereikt zouden hebben. Zij opperde het idee om, bij uitzondering, alle flights tegelijk te laten starten, hetgeen op dat moment mogelijk was, gelet op de bezetting van de baan. Zo gezegd, zo gedaan. Om 11.30 uur werd er vanaf hole 1 tot en met 6 tegelijk gestart.

De gezelligheidscommissie had gekozen voor een 3-stokken wedstrijd: verplichte putter en 2 clubs naar keuze. Dat spelen met maar 3 clubs problemen zou geven, wist iedereen al van tevoren hetgeen ook terug was te zien op de scorekaarten. Het begon in de verte te rommelen, maar gelukkig was iedereen tijdig terug. Er werd plaats genomen op het terras en enige tijd later regende en onweerde het. Geen probleem, want men had de tafels en stoelen bij elkaar geschoven en iedereen zat droog onder grote paraplu’s. Inmiddels had de wedstrijdcommissie de uitslagen geteld en werden de resultaten bekend gemaakt en volgde de prijsuitreiking.

1 : Jo Heffels en Hannie Elschott;

2:  Rob Koper en Marlies Vissers;

3:  Leo Kers en Claar van den Berg.

Zij gingen naar huis met een fles Pinot Gris en asperges.

De wedstrijdcommissie,

Leo Broun en Anita Juray

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.