Opening van het nieuwe golfseizoen op 6 maart jl.

Op zondag 6 maart jl. werd de opening van het golfseizoen van golfclub Echt-Susteren “ingeluid” met een gezelligheids-wedstrijd. Deze was georganiseerd door het nieuwe GEWECO-team; Anita en Leo Broun alsmede Helma en Johan Clappers.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen waren er toch 22 deelnemers. Hieronder bevonden zich ook vier nieuwe leden. De deelnemers werden beloond!! Het bleef de hele wedstrijd droog, waarbij ook het zonnetje zich niet onbetuigd liet.

De start was om 13.00 uur. De spelvorm was foursome. Er waren vijf flights van twee teams en één flight met 1 team: Anita  en Johan, maar die deden mee “buiten mededinging”.

Bij binnenkomst waren er mix-snacks en uiteraard ’n drankje en vervolgens  werd overgegaan tot de prijsuitreiking. Na een spannende wedstrijd en telling bleek het verschil tussen het totaal aantal slagen klein te zijn.

De uitslag:
1. Max Obers en Karel Debie;
2. Kees Knoester en Chris Hatapusy;
3. Gordon Hatapusy en Jos Tomesen.

De prijzen bestonden uit prachtige sektglazen, wijnglazen en grappaglazen waarbij  in de steel een golfbal was verwerkt.

De catering (Talitha en Bert) had inmiddels de soep met stokbrood en kruidenboter klaar gezet. Ook de broodjes met kroket en frikandel lagen op de deelnemers te wachten. Het ging er allemaal in “als koek”.

Al met al een geslaagde dag, zowel het aantal deelnemers, als het weer en ook het eten. Er wordt dan ook al weer uitgekeken naar de volgende gezelligheidswedstrijd. Deze is op zondag 3 april a.s.

Leo Broun