Seniorencompetitie 2017

Het zit er weer op, we hebben een winnaar: Karel de Bie!

Karel, proficiat! Het is mooi en prachtig om te zien dat in een competitie met handicapverrekening iedereen kan winnen! Op de tweede plaats is geëindigd: Ger Stans! Ger, ook proficiat!

Om de derde en vierde plaats werd gestreden door Bert Havelaar en Mart Heuts. Deze wedstrijd werd gewonnen door Bert. Ook hier proficiat, een mooi resultaat.

De pouleresultaten en -standen zijn periodiek rondgestuurd naar de deelnemers. In totaal waren er 31 inschrijvingen, 1 uitvaller om medische redenen. 4 Deelnemers hebben hun 2 wedstrijden helaas niet afgemaakt. Maar 96 wedstrijden zijn er wel gespeeld!

Er waren veel deelnemers die vooraf nog nooit een officiële wedstrijd in een competitie hadden gespeeld. Complimenten aan die ‘nieuwelingen’, zij hebben, naar verluidt,  ook met veel enthousiasme meegedaan. Wellicht is daarmee voor hen de barrière om ook te mee te doen aan andere club gezelligheids- maandbeker -, etc. wedstrijden, wat lager geworden.

Dit evenement is over een tijdsbestek van meerdere maanden gespeeld. Naar ons idee/gevoel is hierdoor voor de deelnemers ook een groter gevoel van samenhorigheid binnen de golfclub ontstaan. Hetgeen toch ook de bedoeling is van iedere vereniging, nietwaar?

Ter evaluatie:
Het aantal inschrijvingen was dit jaar beduidend hoger dan vorige jaren. Daardoor zijn er in de organisatie / poule set up en dergelijke wat ‘spanningen’ geslopen. Dat zullen we volgend jaar beter doen.

Gaarne nodigen we iedereen uit om ons suggesties en voorstellen daartoe te laten weten, zodat we die in het competitiereglement 2018 kunnen verwerken.

Met dank voor uw deelneming.

Veel golfplezier en tot ziens in de seniorencompetitie 2018!

Marcel Tanke en Mart Heuts
Wedstrijdcommissie seniorencompetitie