Snoei-actie

Langzaam maar zeker werd de baan bij enkele holes steeds smaller, afslagplaatsen werden afgeschermd door struikgewas waardoor er onvoldoende zicht was op de fairway en bij sommige holes stond het kreupelhout een rechtstreekse benadering van de green in de weg.

Reden voor een aantal vrijwilligers om de “handen uit mouwen te steken” . Op initiatief en onder aanvoering van “ploegbaas” Leo Baaten is met ’n man of 10 à 12 op dinsdag 30 september en woensdag  1 oktober gestart met de snoeiwerkzaamheden. Frans Verschuren was op opzichter,  Leo Baaten en Tom Tummers bedienden de kettingzaag,  Roger vd Boom, Paul Opgenort en Marcel Tanke voorzagen de shredder van takken, Pim Kwaks werd volleerd tractorchauffeur en de grondtroepen zorgden voor de aan- en afvoer van het kreupelhout. Iedereen had zijn taak.

Het resultaat van deze dagen mag er zijn, maar het werk is nog lang niet af. Komende woensdag, 8 oktober is de snoeiploeg weer present.  Vervolgens is het de bedoeling dat de komende maanden er elke maand één dag wordt gepland om alle holes te ”behandelen”. In het “fotoboek” staan enkele plaatjes die een indruk geven van de verrichte werkzaamheden. Zoals je kunt zien, werd in de middagpauze en na afloop uiteraard ook aandacht besteed aan de “inwendige mens”.