Voorstellen Jules Meijers

Bij deze laten wij u weten dat we de golfschool uitbreiden met een nieuwe PGA-Professional. Dit betekent dat, vanaf heden, de golfschool meerdere dagen in de week geopend is en u dus nog meer lesmogelijkheden heeft.

Uitbreiding Golfschool Echt-Susteren!

Nieuwe Professional, meer lesmogelijkheden!

Bij deze laten wij u weten dat we de golfschool uitbreiden met een nieuwe PGA-Professional. Dit betekent dat, vanaf heden, de golfschool meerdere dagen in de week geopend is en u dus nog meer lesmogelijkheden heeft.

Lessen kunnen online ingeboekt worden via: http://www.golfbaanecht-susteren.nl. U kunt uw les ook bij de receptie reserveren. De lessen en lidmaatschappen zijn uitsluitend bij de desbetreffende pro te verzilveren.

De nieuwe Professional:
Mijn naam is Jules Meijers, 30 jaar en wonend in Amstenrade. Ik ben heel trots dat ik vanaf nu onderdeel mag uitmaken van jullie golfbaan en golfteam. Samen met Erwin van Bergen zal ik zorg dragen voor alle lessen op elk gewenst niveau. Mijn taken bestaan uit het geven van groepslessen, privélessen en de begeleiding van jeugd en competitieteams.
Golf is al 13 jaar mijn passie. Na het spelen van diverse wedstrijden in Nederland en België heb ik in 2010 de opleiding tot PGA B-Professional afgerond. Het lesgeven doe ik met veel plezier en volle overgave. Dit jaar heb ik besloten de opleiding tot A-Professional te starten. De nadruk daar ligt vooral op het coachen van spelers en de begeleiding van competitieteams.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in onze golfschool en u verder te helpen met uw golfspel.

Voor privélessen en andere vragen kunt u direct met mij contact opnemen.

Met sportieve groet,

Jules Meijers                                                             Golfbaan Echt Susteren                 
+31 6 422 06 244                                                      046-449 4992

jhbmeijers@hotmail.com                                      info@golfbaanecht-susteren.nl