Brasserie

Brasserie Huys ter Heide

Onze brasserie is elke dag geopend, 7 dagen per week.  Wij bieden u lunch, diner op aanvraag en diverse borrelhapjes.  Wist u dat u bij ons ook uw feest kunt vieren? Of u nu jarig bent, uw bruiloft viert of een ander feestje wilt houden, wij zijn hiervoor de perfecte locatie!

Voor informatie over de mogelijkheden, stuurt u een e-mail naar: info@golfbaanecht-susteren.nl.
   

 

   

Openingstijden Brasserie

De keuken in Brasserie Huys ter Heide is van woensdag t/m zondag geopend voor lunch tussen 12:00 – 15:00 uur.  Vanaf 12:00 uur zijn diverse borrelhapjes te bestellen, ook buiten de lunchtijden om. Wilt u een diner, dan is dat zeker mogelijk. Neemt u daarvoor aub contact op via e-mail: info@golfbaanecht-susteren.nl.

Clubhuis en Brasserie

Ons clubhuis is ook open voor wandelaars, fietsers en andere bezoekers die niet golfen. Wij beschikken over een gezellig, zonnig terras en zijn 7 dagen per week geopend!  Het clubhuis beschikt over een Brasserie Huys ter Heide, douches, omkleedruimtes, eten en drinken, gezellige bar, vergaderfaciliteiten, enz.   Kortom de ideale plek voor het organiseren van feesten en partijen en het organiseren van vergaderingen.


     Vergaderruimte

 

Douches Clubhuis