Brasserie Huys ter Heide

Onze brasserie is dagelijks geopend tijdens de openingstijden van het clubhuis. Wij serveren een kleine lunchkaart en diverse borrelhapjes. Op reservering staat onze kok klaar om voor u een uitgebreid diner, buffet of lunch te verzorgen. Voor informatie over de mogelijkheden, stuurt u een e-mail naar: info@golfbaanecht-susteren.nl

Openingstijden Brasserie

Brasserie Huys ter Heide heeft een eigen kok, die op reservering de heerlijkste gerechten voor u maakt. De keuken in Brasserie Huys ter Heide is dagelijks geopend, gedurende de openingstijden van het clubhuis. Een lunch en borrelhapjes zijn altijd te bestellen. Voor een uitgebreidere lunch, buffet of diner verzoeken wij u vriendelijk dit op voorhand te aan ons door te geven.


Clubhuis en Brasserie

Na een grote verbouwing, is het nieuwe clubhuis op Golfbaan Echt-Susteren gereed. Vanaf november 2013 hebben wij het nieuwe clubhuis in gebruik genomen. Het clubhuis beschikt over een Brasserie Huys ter Heide, douches, omkleedruimtes, eten en drinken, gezellige bar, vergaderfaciliteiten, enz.    Het clubhuis is de ideale plek voor het organiseren van feesten en partijen en het organiseren van vergaderingen.