Brasserie Huys ter HeideBrasserie Huys ter Heide

Vanaf woensdag 9 juni 2021 gaat onze vernieuwde horeca open!
Onze brasserie is dagelijks geopend tijdens de openingstijden van het clubhuis.  Wij bieden u lunch, diner, diverse borrelhapjes. Maar ook uitgebreide buffetten en barbecues.  Wist u dat u bij ons ook uw feest kunt vieren? Of u nu jarig bent, uw bruiloft viert of een ander feestje wilt houden, wij zijn hiervoor de perfecte locatie! Voor informatie over de mogelijkheden, stuurt u een e-mail naar: info@golfbaanecht-susteren.nl.

Bekijk HIER onze menukaart.

Openingstijden Brasserie

Brasserie Huys ter Heide heeft een eigen kok, die voor u de heerlijkste gerechten maakt. De keuken in Brasserie Huys ter Heide is dagelijks geopend, gedurende de openingstijden van het clubhuis. Wij serveren een lunchkaart tussen 12:00 en 15:00 uur en een diner tussen 17:00 en 21:00 uur. Vanaf 12:00 uur zijn diverse borrelhapjes en onze borrelplank “19e hole” te bestellen.


Clubhuis en Brasserie

Ons clubhuis is ook open voor wandelaars, fietsers en andere bezoekers die niet golfen. Wij beschikken over een gezellig, zonnig terras en zijn 7 dagen per week geopend! Het clubhuis beschikt over een Brasserie Huys ter Heide, douches, omkleedruimtes, eten en drinken, gezellige bar, vergaderfaciliteiten, enz.   Kortom de ideale plek voor het organiseren van feesten en partijen en het organiseren van vergaderingen.